BRAND IDENTITY

WAT IS BRAND IDENTITY

Het is de identiteit van je merk. Ook wel corporate identity genoemd. De ontwikkeling van jouw visuele identiteit. Je bedrijf of jezelf duidelijk herkennen en onderscheiden op basis van non verbale communicatie. Dit heeft natuurlijk alles te maken met je huisstijl. Met alles wat daarbij komt kijken; een bedrijfslogo, briefpapier, visitekaartje, huisstijlkleuren, huisstijltypografie, beelden en beeldgebruik, vastgelegd in een huisstijlhandboek. Dit draagt allemaal bij aan je betrouwbaarheid, vertrouwen winnen en je onderscheiden van de concurrentie.

 

Het verschil is nu duidelijk. Met personal branding creëer je alles wat nodig is om vervolgens je brand identity te kunnen maken zodat het klopt met waar jij voor staat, je sterke punten naar voren komen en hoe je positionering is in de markt.

 

Wat kun je verwachten van Emons Personal Branding

Met onze unieke branding module komen we altijd tot jouw persoonlijke kernwaarden of die van je bedrijf. In een leuke dynamische sessie met scherpe vragen, vreemde vergelijkingen, gekke plaatjes en nogal uitgesproken dilemma’s weten we snel hoe jij erover denkt en waar jij dus uniek in bent ten opzichte van anderen. Jouw karaktereigenschappen, jouw sterke eigenschappen, jouw sterke en zwakke punten, jouw kwaliteiten… ze komen allemaal aan het licht waardoor we samen een scherpe analyse komen waardoor jij je gaat profileren.

 

Door deze analyse hebben we alles in huis om jouw unieke huisstijl, jouw eigen merk te ontwikkelen.